Aviso Legal

L’Autoritat Portuària de Castelló (APCS) posa el major esforç perquè la informació continguda en aquest lloc sigue veraç, precisa i actualitzada, a partir d’aportacions pròpies i externes. D’aquesta manera, i pel gran volum d’informació que conté, es poden produir errades, inexactituds o faltes puntuals d’actualitat. En aquest sentit, aquesta agraeix la seua comprensió i col·laboració i el convida a contribuir en la millora fent-li arribar qualsevol queixa o proposta a través del Servei d’Atenció al Client (SAC), mitjançant l’enviament d’un email a sac@portcastello.com o mitjançant el telèfon de contacte 900 214 230.

La APCS es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació d’aquesta web, així com els termes i condicions d’aquest avís.

La utilització del portal atribueix la condició d’usuari i implica la seua acceptació plena i sense reserves a les disposicions incloses en aquest Avís Legal, pel que si no està d’acord amb qualsevol de les condicions açí establertes, no haurà de fer ús d’aquest lloc.

La APCS no es responsabilitza dels danys i perjudicis que puguen derivar-se de virus informàtics, programes maliciosos o qualsevol altre factor aliè al seu control que pugue afectar l’equip informàtic de l’usuari.

Tots els seus continguts, inclosos textos, imatges i qualsevol altre material que aparegue en els dominis, estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial, i pertanyen a l’Autoritat Portuària de Castelló. Qualsevol còpia, descàrrega, distribució, transmissió, reproducció o emmagatzematge, total o parcial, s’ha de fer amb el seu previ i exprés consentiment per escrit, excepte quan s’indique el contrari.

Aquesta pàgina web utilitza Google Analytics per a fins exclusivament interns, recopilant informes de l’activitat i prestant altres serveis relacionats amb l’activitat de la web i l’ús d’Internet, en cap cas recull informació de caràcter personal.

L’accés al portal de la APCS es realitza de forma anònima a excepció de serveis específics on, d’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, sobre Protecció de Dades, i la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació, la seua adreça de correu electrònic i dades personals facilitades seran incloses en un fitxer per al tractament, responsable del qual és l’Autoritat Portuària de Castelló (APCS), amb la finalitat de dur a terme una correcta gestió dels serveis oferits, gestió de contactes i gestió de les relacions amb el client.

El titular de les dades personals pot exercir gratuïtament els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant l’enviament d’un email a protecciondedatos@portcastello.com, indicant en l’assumpte “Protecció de Dades” o la remissió d’un comunicat per escrit a l’Autoritat Portuària de Castelló, a l’adreça: C/ Muelle Serrano Lloberas, s / n 12100 – Grau de Castelló (Castelló), havent d’incloure el seu nom, cognoms i adreça a efecte de notificacions i indicar expressament el dret que desitja exercitar.

Gràcies per visitar-nos.